Vad handlar sidan om?

Varför denna sida?

Om sidan i korthet


Har du någonsin haft problem med dina Apple-produkter? Då menar vi problem som faktiskt är problem som du knappast kan lösa själv?

Mission

Vad gör Apple?

Apple sitter och jobbar med de problem som de själva har orsakat. Vilket företag som helst hade klivit fram och tagit sitt ansvar och ersatt dig som kund. Men Apple gör inte det – för dom vet att måste de ersätta en enskild kund – så finns det 100.000-tals fler kunder som också vill ha ersättning och upprättelse. Hur går det då med deras marknadsvärde? Istället hänvisar de dig till deras policies.

Det hade varit kul om Apple levt upp till sitt goda rykte – Men tyvärr idag så tar inte Apple sitt fulla ansvar mot dig som kund. Därför har denna sida kommit till! Det är ett komplement till Apples egna support. En sida där du kan få hjälp och stöd med dina Appleprodukter!

Vad borde Apple göra?
Det är inget konstigt… Om Nike säljer en sko som slits onaturligt mycket – så tar de tillbaka skon och ger dig en ny. Om Volvo släpper en bilmodell med en krockkudde som inte löser ut – så kallar de tillbaka sina bilmodeller och lagar felen i deras verkstäder – naturligtvis utan kostnad för dig som kund. Om Apple släpper nya operativsystem som Yosemite OS X 10.10.1 eller produkter som inte håller måttet – så borde de direkt och utan omkostnad för sina kunder rätta till felen eller återkalla lanseringar av operativsystem, programvaror och produkter. Att man som på Apple gör idag – lägger arbetsbördan och ansvaret på dig som kund är INTE schysst.

Hjälp oss!

Vad vi förväntar oss!

Apples ansvar


Någonstans måste Apple sluta utnyttja dig som kund och ta sitt ansvar nu.

Vision

Det finns ett par viktiga punkter. Jag vill kunna fortsätta köpa Apples produkter och använda dessa i mitt dagliga liv. Därför bör Apple:

  • Återta kontrollen över sin produktutveckling.
  • Återställa missnöjda kunders Apple-produkter utan att lägga kostnaden och arbetsbördan på kunden.
  • Återkalla produkter, operativsystem och programlanseringar som inte är funktionella.

Det är INTE ok att Apple hävdar att en lösning är på väg – Man släpper inte en produkt eller programvara INNAN den är färdig! Apple kan börja åtgärda sin problematik – NU!

Till vår Support

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!