10.10.1 10.10.2 10.10.3 AirPort AirPort Time Capsule Apple Apple AB Apple TV App Store Backup bugg display dåligt fastnar fel fungerar inte företag gul iCloud Iphone 6 ljud Mac Mac mini mail OS X pixlar problem programvara service skärm streama struktur sönder Thunderbolt Tillbaka till min Mac Time Capsule Time Machine Uppdatering utkorg Yosemite ägare

Skapa ditt Supportärende till Apple här

Vi kommer ligga på Apple till de löst just DITT PROBLEM!

Hem Support Support Support Forum

Du måste vara inloggad för att skapa nya ämnen.

Hem Support Support Ämnen

Visar 12 ämnen - 1 till 12 (av totalt 12)
Visar 12 ämnen - 1 till 12 (av totalt 12)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!